Over ons 


In 2023 zijn wij, Justin Klop en Romy Borgh, na ruim een jaar brainstormen gekomen tot een nieuw concept: Fine BBQ.

Niet het standaard BBQ concept waar vaak alleen maar grote stukken vlees bereid worden. Nee, het is voor ons juist de kunst om verfijnde smaken en gerechten van de BBQ te creëren.

Het idee om voor ons zelf te beginnen is ontstaan door de vele diners die wij verzorgden voor familie en vrienden. Vaak kregen wij positieve reacties en de vraag wanneer we hier iets mee gingen doen. Deze vraag bleef dan vaak hangen in onze gedachten.

Bij Romy is het verzorgen van een buffet voor een grote groep er met de paplepel ingegoten. Bij haar thuis werden er vroeger voor verjaardagen veel familie en vrienden uitgenodigd en werd er uitgebreid gekookt. Vaak in het thema van het land waar ze op vakantie waren geweest als gezin. Dit heeft ze overgenomen en grijpt elke verjaardag weer aan om er een culinaire feestje van te maken.

Daarnaast werkt Romy in de psychiatrie. Daar is ze gewend om voor grote groepen cliënten te koken en er voor hen wat speciaals van te maken!

Justin heeft een achtergrond in de horeca en heeft door zijn hotelschool opleiding bij verschillende hotels ervaring opgedaan in de keuken. Vervolgens de overstap gemaakt naar financiën en nu met Fine BBQ weer terug in de horeca.

Samen hebben wij van onze passie ons werk gemaakt en het samenwerken bevalt ons heel goed. Wij vullen elkaar goed aan ! Je zult zien dat Justin vaak achter de BBQ te vinden is en Romy de gerechten heel mooi afmaakt.

Mochten wij je interesse hebben gewerkt, dan hopen wij je snel te zien voor de kennismaking met Fine BBQ.

Liefs,

Justin en Romy